Intenziv probuđenja s usavršenom tehnikom

Pozivam Te da osjetiš moć probojnog treninga: PERFECT ENLIGHTENMENT INTENSIVE (PEI)

Jedina svrha PEI-a je Prosvjetljenje ili Direktno iskustvo Apsolutne (osobne i neosobne) Istine. PEI je probojni trening koji ima strukturu trodnevnog rezidens seminara i kontemplativne radionice.

Na osnovu izvornog Intenziva Prosvjetljenja (EI) izmišljeno/izvedeno je mnogo sličnih tehnika (npr. Inteziv Gnoze) od kojih neke traju kraće od tri dana i njihovi tvorci nalaze neke argumente za svoje skraćene verzije. Završna riječ izumitelja i usavršitelja EI-a bila je da EI mora trajati puna tri dana, a kraće varijante ne zaslužuju da budu nazvane/imenovane Intezivom Prosvjetljenja. Naša verzija Intenziva Prosvjetljenja je PEI (Perfect Enlightenment Intensive) koji traje najmanje jedan dan, premda preferiramo trajanje od puna tri dana, da bi se ljudima jače ukorijenile dobrobiti koje na PEI-u stječu.

Premda je na PEI-u, za najveći broj ljudi koji namjeravaju imati izravno iskustvo Istine, Prosvjetljenje vrlo (oko 80%) vjerojatno, za To ipak nema garancije.
Što ako tijekom PEI-a ne postignete čak ni iskricu Prosvjetljenja? Postići ćete barem dovoljno produbljeno, prošireno, povišeno i pojačano stanje svjesnosti u kojem ćete znati što vam je (za) činiti i iz kojeg ćete biti u stanju (sposobni) da to i učinite.

Sve svoje predrasude (unaprijed stvorene ideje) o tome što je Prosvjetljenje i kako se do njega dolazi, ostavite za sobom čim odlučite krenuti/doći na PEI. Odrecite se patnje (samonametnutih mentalnih ograničenja) da bi otkrili istinsku i vječnu Slobodu.

Osnivač klasičnog Intenziva Prosvjetljenja je Yogeśvara Muni i mi ćemo uzeti u obzir sva njegova zapažanja, iskustva i zaključke utvrđene nakon dvadesetpetogodišnjeg usavršavanja njegove metode. S tim da se nećemo zaustaviti samo na tome.

Obavijestite o ovom PEI-u svoje prijatelje/prijateljice i druge ljude koje poznajete.
Što god namjeravate činiti, (u)činite to sada ako je to moguće učiniti sada.

  • PEI je jedna od najmoćnijih dijadnih (radi se u parovima, s tim da svakih 40 minuta birate drugog partnera iz grupe) tehnika spiritualnog razvoja/samootkrića za koje se zna. Tehnika kombinira orijentalnu praksu kontemplacije na zagonetku “Tko/Što sam ja?” s okcidentalnim tehnikama komunikacije. PEI također uključuje tehnike koje se rade individualno. Osnovna dijadna tehnika PEI-a se također može raditi samostalno, bez partnera. Međutim na PEI-u koristite prednost činjenice da vam podrška Majstora i partnera omogućuje da nadiđete sebe.
  • PEI radionica (workshop) pruža učesnicima mogućnost dubinskih iskustava o sebi, životu i drugima, kao i priliku za istinsku transformaciju ličnosti/osobnosti i usmjeravanje vlastitog života u pravcu veće harmonije i dublje, šire, više i intezivnije svjesnosti. PEI program je moćno istraživanje prirode vašeg istinskog bića. Vi i ja znamo da će Vam ovo pomoći da više uživate u životu i ostvarite svoj životni Cilj.
  • Dođite na PEI i naučite kako da dođete do Boga; sretnete Ga, upoznate i prepoznate neodvojivost Njega od Sebe. Ne namjeravamo vas indoktrinirati niti vam želimo nametnuti kojekakve (naše ili bilo čije) koncepte o Apsolutnoj Istini/Realnosti. Mi smo vam voljni pomoći da To sâmi otkrijete. Osvojite ključ za vrata zaboravljenog raja i ponovo zadobijte svoje izgubljeno Carstvo.
  • PEI je mnogima promijenio život nabolje i otvoreni smo za/na mogućnost da ste i Vi spremni da poboljšate vaš život, da iskoristite (svoju) šansu za dubokim probojem ka stabilnom Direktnom Iskustvu Bezuvjetne Istine. Na taj način će i Vaše vlastito iskustvo potvrditi vrijednosti i kvalitete ovog Usavršenog Inteziva Prosvjetljenja.
Kad ste u svome Srcu osjetili poziv Istine i odlučili učestvovati na PEI-u, od Vas očekujem(o) posvemašnje zalaganje i Predanost; da uđete u PEI punim i čistim Srcem. Samo s takvim spiritualnim stavom možemo svi zajedno prebroditi i savladati sve prepreke i zamke koje nas očekuju na našem Putu ka Istini.

Vidimo se na PEI-u!

Kompletan tekst – download (PDF,173  kb)