Loading Events
 • This event has passed.

Popodnevni program “Supramindfulness za poslovne ljude” uključuje ultramindfulness i nadilaženje ultramindfulnessa sa Sw. Brahmajñananandom (čitaj: Brahmađnjananandom).

Program se održava u subotu 23. studenog 2019. od 16 do 20 sati u Zagrebu (točnu adresu primit ćete nakon prijave) i namijenjen je poslovnim ljudima koji žele razviti svoju svjesnost i poboljšati svoje sposobnosti. Koristan je i studentima koji žele razviti sposobnost brzog, lakog i točnog upamćivanja/prisjećanja nastavnog gradiva.

Naša pažnja je stalno usmjerena prema iluziji. Kad na nešto pomno saberemo našu pozornost, to se zove sabranost pažnje ili mentalna koncentracija (mindfulness). Međutim, naša svjesnost ostaje “zarobljena” jer smo i dalje zagnjureni u svijet iluzije. Prvo doživljavamo ovaj svijet fizičke materije, zatim doživljavamo nadosjetilni svijet uma, potom doživljavamo prazninu besanog sna, a tek onda nam se otkriva vječna istina.

U bolja vremana, vladari su se konzultirali sa svetim mudracima kako bi ispravnije vodili narod prema sretnom blagostanju. Nakon vođene meditacije uslijedit će satsang. Satsanga ili satsangam je sanskrtska riječ koja znači druženje-povezivanje-zajedništvo s vječnom istinom (odnosno onim koji ju je spoznao), a primjenjuje se na susrete tragača ka istini odnosno okupljanja aspiranata za istinom-smirajem-milinom oko sadgurua (spiritualnog učitelja).

Ovo je prilika da u Swamijijevoj prisutnosti, uz pomoć jednostavnih i vrlo moćnih tehnika, doživite smiraj i osjetite nevinu radost u dodiru sa svojom dušom. Kroz otpuštanje emocionalnih i mentalnih blokada moći ćete spoznati čistu svijest. Dok provodite vrijeme uronjeni u blaženi smiraj u prisutnosti Swamijija, doživjet ćete suptilne promjene na svim nivoima postojanja: fizičkom, emocionalnom, mentalnom i supramentalnom (duhovnom, spiritualnom).

Swamiji (čitaj: Svamiđi) prenosi najdublje i najuzvišenije istine sa suptilnošću, jasnoćom i suptilnim humorom. Njegova Učenja odišu jednostavnošću i praktičnošću, te su kao takva primjenjiva u svakodnevnom životu suvremenog čovjeka. Interakcija kroz otvorena pitanja i odgovore je dobrodošla, iako su mnogi svjedočili da u Swamijijevom prisustvu njihova najdublja pitanja bivaju odgovorena premda uopće nisu postavili pitanje na glas. Sa ili bez verbalnih odgovora, razumijevanje im dolazi “iznutra”.

PRIJAVA I DODATNE INFORMACIJE O RADIONICI:

Tema programa je kako osloboditi svjesnost okova vremena i prostora. Kako si osigurati pet stvari neophodnih za taj projekt. Kako može biti bolje. U čemu je tajna bijega iz patnje u milinu. Za više podataka o programu možete nas kontaktirati na cayaproject@gmail.com.

Kotizacija za program iznosi 200 kuna. Međutim, za sve uplate izvršene do 8.11.2019. iznos kotizacije je 100 kuna.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo zainteresirane da se prijave popunjavanjem doljnjeg obrazca za prijavu. Nakon prijave, kontaktirat ćemo Vas telefonom. Molimo vas da dođete 20 minuta ranije kako bi program počeo u zakazano vrijeme.

   

  OBRAZAC ZA PRIJAVU

   

  Ime*

  Prezime*

  Email*

  Kontaktni telefon/mobitel*

  Datum radionice*

   


   

  Datum, sat i mjesto rođenja*

  Zanimanje*

  Imate li glaukom, epilepsiju ili neku bolest srca?*

  Ako bolujete od nekih drugih bolesti, navedite ih*

  Ako ste bili podvrgnuti nekoj kirurškoj operaciji, navedite*

  Ako primate neku terapiju, navedite je*

  Jeste li liječeni od psihoza?*

  Koji je vaš glavni cilj ili ciljevi u životu?*

  Go to Top