Loading Events
  • This event has passed.

GLAVNI SU CILJEVI OVE RADIONICE:

Pročišćenje tijela i uma.

Povećani dotok životne energije koja nam olakšava ostvarenje životnih ciljeva.

Ulazak u povišena/proširena stanja svijesti!

Awaking relaksacija-disanje-kontemplacija pored psihičke i fizičke purifikacije te olakšanog i ubrzanog ostvarenje želja nudi i proboj u viša stanja bića.Relaksacija nudi pomlađujuću kupku živčanom sustavu te općenito tijelu i umu. Ona dovodi do unutarnjeg sklada, uravnoteženosti, harmonije.

EVO NEKIH ISKUSTAVA S AWAKING RADIONICE KOJU VODI SW. BRAHMAJNANANANDA:

“Ja sam noćas duboko spavao i osjetio sam znatnu promjenu u stanju svijesti.”

“Kod tehnika koje vodite je specifično da, bez obzira kakva bila tehnička realizacija, još danima iza čovjeku ostane povišena svjesnost i pojačan osjećaj unutarnjeg mira. Osjetim to i po količini vremena koje mi treba da se smirim i uđem u meditativno stanje u danima prije i poslije tehnika, a i u stvarima koje radim tokom dana. :-)”

“Dragi Swamiji, hvala Vama i Vašim asistentima na Awakingu, hvala Univerzumu! Awaking je bio lijepo iskustvo. Za razliku od prvog puta kad sam bila na Vašem Awaking koktelu, kad je svjesno povezano disanje bilo prilično bolno iskustvo za tijelo, te sam imala osjećaj da umirem i rađam sebe iz sebe, pri čemu me je u jednom trenutku i strah bilo, ali prepuštanjem to se izgubilo, a sve što je slijedilo iza toga je nepisivo lijepo bilo, ovog puta nije bilo straha, a bijelo-svjetloplava svjetlost je bila puno jača nego prethodnog puta. Poslije je ostala prekrasna lakoća tijela, uma, bez misli, kao da sam se vratila u ono stanje kad sam bila dijete.”

PRIJAVA I DODATNE INFORMACIJE O RADIONICI:

Zbog ograničenog kapaciteta prostora održavanja potrebno je unaprijed rezervirati svoje mjesto slanjem svojih podataka (ime, prezime, email, broj telefona/mobitela) putem donjeg prijavnog obrazca/forme.

Nakon prijave putem donjeg prijavnog obrazca/forme, na email ćete primit dodatne informacije i daljnje upute u vezi same radionice.

Prijave primamo najkasnije do 6. prosinca ili dok se ne popuni broj slobodnih mjesta.

NAPOMENA:

Zbog velikog interesa, a ograničenog kapaciteta, ovaj je tečaj namijenjen isključivo početnicima tj. onima koji još nisu bili na Swamijijevim radionicama.

    PRIJAVNI OBRAZAC

    Go to Top